Möt Borna – en av våra rådgivare och säljare

Bild på vår medarbetare Borna

Borna är med och utformar framtidens solcellsanläggningar

Som säljare har Borna daglig kontakt med människor som vill lära sig mer om hur de ska utforma solcellsanläggningar så att dom får ut mest effekt till bästa pris.

Efter sina studier på Chalmers jobbade Borna med besiktningar, fuktskadeutredningar och även som energiexpert. Därefter var han en tid på anläggningssidan och jobbade med VA-infrastrukturen i Göteborg. Efter det arbetade han inom byggnadssidan med större entreprenader och projekt.

Genom sitt nätverk tog Borna kontakt med Assemblin El
- Jag visste att Assemblin skulle börja med solceller och då var jag på filialchefen i Borås direkt och berättade för honom att jag ville vara med!

 

Vad är roligast med att jobba på Assemblin Solar?  

Kulturen! Det är väldigt familjärt och alla hjälps åt och ställer upp för varandra. 

Varför valde du Assemblin Solar som arbetsgivare?  

Jag visste att Assemblin skulle börja med solceller och då var jag på Jouni, i Borås, direkt och berättade för honom att jag ville vara med! 

Vilken karriärväg ledde hit?  

Oj oj, när jag hör frågan så tänker jag att resan varit lång, eller att jag kanske börjar bli gammal, hehe. Efter Chalmers jobbade jag länge med besiktningar, fuktskadeutredningar och jag var även energiexpert, då främst i småhusbranschen. Därefter var jag en sväng på anläggningssidan och jobbade med VA-infrastrukturen i Göteborg. Efter det var jag tillbaka till byggnadssidan igen fast den här gången blev det mycket större entreprenader och projekt. Upphandlingarna och anbuden var mer fokuserade kring VVS, Ventilation och Styr. Strax före Assemblin var jag även en sväng inne i konsultbranschen och ansvarade för en grupp projektörer i Borås.

Hur kan en arbetsdag se ut? Vad gör du som rådgivare och säljare?  

Varje dag pratar jag med en väldans massa människor som vill lära sig mer om hur dom ska utforma solcellsanläggningar så att dom får ut mest effekt till bästa pris.

Vad är ditt bästa tips till den som vill ha en solcellsanläggning?

Välj installatör med omsorg. Säkerställ att arbetet kommer utföras fackmannamässigt med hög kvalitet och fokus på montörernas arbetsmiljö, det är det jag tycker är viktigast! 

Frågor eller funderingar?
Kontakta oss idag

 

Vector 3