Solceller Skövde -  Vi har förståelse för lokala väderförhållanden

Om du bor i eller nära Skövde och överväger att installera solceller på din fastighet, hjälper vi dig gärna i övergången till ren, förnybar solenergi.

Fördelarna du får när du väljer Assemblin Solar för solceller Skövde

  • Närhet till ditt projekt
  • Personlig Service
  • Förståelse för lokala förhållanden i Skövde
Fri rådgivning

Korta reaktionstider och personlig kontakt i Skövde

När du behöver underhåll, reparationer eller support kring dina solpaneler i Skövde finns vi nära, redo att hjälpa till. Våra korta resvägar inom Skövdeområdet innebär snabbare reaktionstider, vilket blir särskilt viktigt om det skulle uppstå problem med ditt solcellssystem, då kan våra tekniker snabbt vara på plats. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att bygga långvariga relationer från din första kontakt med oss.

Installera solceller Skövde

Vi har djupgående kunskap om det lokala klimatet i Skövde och den kunskapen gör att vi kan skräddarsy ditt solcellssystem för att maximalt utnyttja solinstrålningen i den här delen av Sverige. Vi är också väl insatta i byggnadsbestämmelserna i Skövdeområdet och kommunala krav och bestämmelser. Utifrån vår erfarenhet från tidigare projekt kan vi hjälpa till att säkerställa att ditt projekt uppfyller lokala regler och svara på frågor kring exempelvis bygglov solceller Skövde eller hur besiktning solceller Skövde går till. Dessutom är vi bekanta med det lokala energinätet och har etablerade relationer med lokala energibolag vilket underlättar processen ytterligare. 

Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av installationsprocessen med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker. Kontakta oss idag för att boka en konsultation för att installera solpaneler i Skövde.

 

assemblin-icon-power

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din ansökan!

 

Assemblin Solar Skövde

Batterivägen 11
541 34 Skövde

Kontaktperson:
Marcus Wigertson | +46 70 843 21 35

IMG_4034