Ett val för framtiden blir lättare med en trygg samarbetspartner

Nystartat affärsområde inom Assemblin El

Assemblin Solar är ett nystartat affärsområde inom Assemblin El med ambitiösa tillväxtmål.

Assemblin Solar startades 2021 och har byggts från grunden, vi drar fördel av att vara en del i en större koncern och fördel av att få ett tydligt mandat med breda förutsättningar för att expandera inom grön teknik. Med tydliga mål och fokus på vår organisations operationella förmåga skapar vi förutsättningar för medarbetare att stimuleras i sin vardag och växa som individer.

Därför ska du välja Assemblin Solar

Vill du forma en ljusare framtid? Följ med oss på en spännande och meningsfull resa mot ett mer hållbart samhälle. När du väljer att sätta upp solceller på ditt hus så sänker du inte bara dina egna kostnader. Du hjälper miljön och stöttar en grönare framtid.

Vi expanderar kontinuerligt men finns för tillfället i Göteborg, Borås, Malmö, Trollhättan och Skövde. För mer information om Assemblin Solar välkommen att kontakta oss på info@assemblinsolar.se.

84902

Bättre för både dig och planeten

Med oss gör du en bra investering. En som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan.

Frame (5)

Hög kvalité

Räkna med hög kvalitet i varje steg av installationsprocessen. Noga utvalda produkter från fabrik till tak, installerade av våra egna behöriga elektriker.

isoleringslage

Ett tryggare val

Med Assemblin Solar kan du känna dig trygg. Pålitliga och framtidssäkra solcellslösningar från ett välskött bolag med ljusa framtidsutsikter.

Varför Assemblin? Egna installatörer och mer än 2000 egna elektriker

Assemblin erbjuder lösningar som är bra för både dig och för vår planet.
Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan.

Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker. 

Med Assemblin Solar kan du känna dig trygg hela vägen, då vi arbetar med pålitliga och framtidssäkrade solcellslösningar från ett välskött bolag i en expansiv fas med ljusa framtidsutsikter. Ett tryggare val både för dig, miljön och din plånbok.


Del av Assemblin

Assemblin består av 5 affärsområden där Assemblin Solar ingår i Assemblin El.
Assemblin Solar är en del av Assemblin koncernen som finns på över 100 orter i Norden. 

Assemblin El (Sverige)
Assemblin El är en av Sveriges ledande elinstallatörer med kompetens främst inom elinstallation samt fastighets- och industriautomation, men också inom säkerhet och industriservice.

Assemblin VS (Sverige)
Assemblin VS är specialister på tekniska system för värme & sanitet, industrirör, värmepumpar, sprinkler samt fjärr- och bergvärme i Sverige. 

Assemblin Ventilation (Sverige)
Assemblin Ventilation är en av Sveriges största ventilationsinstallatörer med stor erfarenhet inom ventilations- och kylteknik.

Assemblin Norge
I Assemblin Norge finns hög kompetens inom värme- och sanitetsteknik, el och ventilation.

Assemblin Finland
Verksamheten är organiserad i tre enheter som verkar under olika varumärken: installationsbolaget Assemblin (med en bred teknikkompetens), bergvärmespecialisten TomAllenSenera samt automationsbolaget Fidelix.


 

Vi planerar att expandera

Vi expanderar kontinuerligt men finns för tillfället i Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde och Malmö. Fler kontor kommer att öppna inom kort då vi ser en mycket ljus framtid inom solcellslösningar.
 Expansion kommer ske löpande och under 2024 planerar vi inför uppskalning och utrullning till ytterligare 10–15 lokalkontor.

Finns över hela landet

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi är cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Jobba säkert eller inte alls

Assemblins motto lyder: Jobba säkert eller inte alls
 En god och sund arbetsmiljö där ingen skadas eller drabbas av ohälsa i sitt arbete är en grundförutsättning för att verksamheten och organisationen skall vara framgångsrik både för oss som företag och för dig som kund.

IMG_4034

Vi är långsiktiga, uthålliga och finns över tid

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och servicebolag. Vi har den styrka och kompetens som krävs för att kunna ta helhetsansvar för planering, installation samt service av alla tekniska system i ett fastighets- eller infrastrukturprojekt.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Assemblin är ett tryggt bolag med många år i branschen.

 

Fri rådgivning

Frågor eller funderingar?
Kontakta oss idag.

Vi tar ej emot jobbansökningar via detta formulär!

 

Bild på vår medarbetare Borna