Bli en del av vårt team – jobba hos oss

Jobba i en framtidsbransch och påverka klimatet i en positiv riktning

Hos oss får du chansen att vara med och påverka klimatet i en positiv riktning i en framtidsbransch tillsammans med engagerade och lyhörda kollegor. 

Vi erbjuder arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin Solar värnar om sina medarbetare att de ska trivas och utvecklas. Här får du bidra med tankar och idéer samtidigt som du får goda utvecklingsmöjligheter i en nystartad affärsenhet inom Assemblinkoncernen. Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Välkommen att bli en del av Assemblin Solar!

Bli en Solar du också!

För att fortsätta vår tillväxtresa behöver vi engagerade och glada medarbetare som hjälper oss att utvecklas. Hos Solar omges du av ett prestigelöst klimat och kollegor som jobbar tillsammans. 

 

Expansiv fas

Assemblin Solar befinner sig i en expansiv fas och söker aktivt efter fler kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. Expansion kommer ske löpande och under 2024 planerar vi inför uppskalning och utrullning till ytterligare 10–15 lokalkontor.

Kommande tjänster

Vi söker aktivt efter fler duktiga och engagerade medarbetare, allt från montörer till säljare, som kan hjälpa oss att utvecklas och växa. Hos oss finns alltid plats för kompetenta personer som vill ta nästa steg i karriären i ett spännande bolag.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan så länge! 


Spontanansökan

Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu?
Skicka gärna in en spontanansökan så kontaktar vi dig när vi har något som kan passa. 
Kanske är det just du som är med och öppnar nästa lokalkontor?

 

Spontanansökan