Solceller Göteborg -
Vi har förståelse för lokala väderförhållanden

Om du bor i eller nära Göteborg och överväger att installera solceller på din fastighet, hjälper vi dig gärna i övergången till ren, förnybar solenergi.

Fördelarna du får när du väljer Assemblin Solar för solceller Göteborg

  • Närhet till ditt projekt
  • Personlig Service
  • Förståelse för lokala förhållanden i Göteborg
Fri rådgivning

Korta reaktionstider och personlig kontakt

När du behöver underhåll, reparationer eller support kring dina solpaneler i Göteborg finns vi nära, redo att hjälpa till. Våra korta resvägar inom Göteborgsområdet innebär snabbare reaktionstider, vilket blir särskilt viktigt om det skulle uppstå problem med ditt solcellssystem, då kan våra tekniker snabbt vara på plats. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att bygga långvariga relationer från din första kontakt med oss.

Installera solceller Göteborg

Vi har djupgående kunskap om det lokala klimatet på västkusten, den kunskapen gör att vi kan skräddarsy ditt solcellssystem för att maximalt utnyttja solinstrålningen i den här delen av Sverige. Vi är också väl insatta i byggnadsbestämmelserna i Göteborgsområdet och kommunala krav och bestämmelser. Utifrån vår erfarenhet från tidigare projekt kan vi hjälpa till att säkerställa att ditt projekt uppfyller lokala regler och svara på frågor kring exempelvis bygglov solceller Göteborg eller hur besiktning solceller Göteborg går till. Dessutom är vi bekanta med det lokala energinätet och har etablerade relationer med lokala energibolag vilket underlättar processen ytterligare. 

Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av installationsprocessen med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker. Kontakta oss idag för att boka en konsultation för att installera solpaneler i Göteborg.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din ansökan!

 

Assemblin Solar Göteborg

J A Wettergrens gata 10
421 30 Västra Frölunda

Kontaktperson:
Martin Nyroos | +46 76 851 48 36

IMG_4034