Solceller -
för en ljusare framtid

Solceller är en bra investering för en ljusare framtid. En investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din klimatpåverkan.

Vårerbjudande – 15% rabatt på solcellsinstallation!

Framtidens energi börjar på ditt tak – omvandla solsken till besparingar med 15% rabatt på solcellsinstallation. Välj kraften av oberoende och investera i hållbar energi till ett förmånligt pris.

Ta del av erbjudandet  och få kostnadsfri konsultation och offert idag genom att klicka på knappen nedan.

Fri offert

Solceller för ditt hem
- A brighter choice

När du väljer att sätta upp solceller sänker du inte bara dina kostnader utan får en hel del andra fördelar på köpet. En solcell tar tillvara på solens energi och med en solcellsanläggning på taket får du en förnybar energikälla fri från fossila försörjningsbehov.  Genom att investera i solceller kan du ta ett viktigt steg mot en mer hållbar och självständig energiframtid. Ta kontroll över din egen energiförsörjning och upptäck fördelarna med solenergi idag!

Det ger i sin tur:

  • Sänkt behov av tillförd el
  • Höjt värde på ditt hus
  • Möjlighet att sälja el du inte använder

Assemblin Solar hjälper dig i varje steg för att få en anläggning med de bästa solcellerna. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig och vilka fördelar som kommer med ett klimatsmart val på taket.

Fri offert
solceller-assemblinsolar3

Villa

Bild på en uggla som sitter på solpaneler

Lantbruk

En bild på ett barnrum med möbler där ett barn leker

Bostadsrättsförening

Solceller för företag - proaktiva lösningar

På Assemblin Solar levererar vi inte bara solceller. Vi hjälper företag att ta viktiga steg mot en grönare framtid och vi sätter en ny standard för vad bra solenergi innebär - trygga och långsiktiga lösningar med tillhörande funktioner och underhållstjänster som tryggar ett framtida underhåll av solcellsanläggningar. Kontakta oss gärna för mer information om solceller företag.

 

Solceller tak -
villa och fritidshus

Solceller på taket av din villa eller ditt fritidshus omvandlar effektivt solens strålar till ren, förnybar energi. Ren energi som är redo att användas direkt eller lagras i ett solcellsbatteri, det säkerställer att du har energi tillgänglig när du behöver den. I de flesta fall genererar även solceller till villa mer energi än vad du behöver för ditt dagliga behov. Denna överskottsenergi kan matas tillbaka till elnätet och ge en ekonomisk avkastning. 

Alla tak har olika förutsättningar för en solcellsanläggning och en enskild bedömning görs inför varje projekt. Det är viktigt att ta takets livslängd i beaktning inför ett solcellsmontage. Solcellernas livslängd är minst 25 år och takets kvarvarande livslängd bör därför vara densamma.

Hur fungerar det? Vi har svaren på allt du vill veta om solceller

Vi finns där före, under och efter du anlitat oss. Allt för att din solcellsinvestering ska fortsätta vara rätt val.

 

Allt du vill veta

Group (1)

Kontakt

Du berättar om dina önskemål och tankar. Vi bokar ett möte.

Frame (4)

Planering

Vi bokar installationsdatum och föranmäler till ditt elnätsbolag. 

kundbesok

Kundbesök

Vi tittar på just dina förutsättningar för solceller på taket och din elförbrukning.

Frame (2) 

Installation

Vi monterar solcellerna och ser till att du vet vad du kan förvänta dig i nästa steg.

 Frame (3) 

Offert

Vi ger dig ett förslag på de bästa solcellerna för ditt tak som du kan titta igenom i lugn och ro.

 Frame (1) 

Driftsättning

Vi försäkrar oss om att du vet hur din anläggning fungerar när installationen är klar.

Vad kostar solceller till villa?

Kostnaden för solceller till villa varierar mycket beroende på de aktuella förutsättningarna  men i ett hypotetiskt exempel där anläggningen producerar 20 000 kWh per år kan investeringskostnaden vara omkring 310 000 före skatteavdrag. Här kan du läsa mer om solceller pris.

Bild på vår medarbetare Borna

Bli en del av teamet -
jobba hos oss

Hos oss får du chansen att vara med och påverka klimatet i en positiv riktning i en framtidsbransch tillsammans med engagerade och lyhörda kollegor. 

Vi erbjuder arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin Solar värnar om sina medarbetare att de ska trivas och utvecklas. Här får du bidra med tankar och idéer samtidigt som du får goda utvecklingsmöjligheter i en nystartad affärsenhet inom Assemblinkoncernen. Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Välkommen att bli en del av Assemblin Solar!

 

Jobba hos oss

Frågor eller funderingar?
Kontakta oss idag

 

IMG_4034-1