En investering för framtiden – 36 månaders räntefritt solcellslån

Att investera i solceller är något av det bästa du kan göra för att öka värdet på din bostad. Att du också sparar elkostnader och dessutom kan sälja din el framöver är flera plus.

Dela upp din betalning –
så här funkar lån till solceller

Tillsammans med Assemblin El och Wasa Kredit erbjuder vi dig ett förmånligt solcellslån - ett smart sätt att dela upp din betalning. I stället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Grundkrav för att ansöka om solcellslån

  • Du har ett giltigt Mobilt BankID
  • Du är minst tjugo år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • Du har stadigvarande inkomst av tjänst eller pension
Ansök om lån

Ladda ner PDF för fler uppgifter och räkneexempel

Prata med oss på Assemblin Solar, så hjälper vi dig med en ansökan om lån till solceller. Det tar bara några minuter att ansöka, det görs en kreditbedömning och du får svar direkt. Läs mer om hur mycket det kostar att finansiera solceller genom att ladda ner PDF:en. Du kan även läsa mer om lån för solceller hos vår samarbetspartner wasakredit.se

Fördelar med ett sollån från Wasa Kredit

• Wasa Kredit-appen ger dig full koll på ditt solcellslån.
• Amortera extra eller betala in hela din skuld utan extra kostnad.
• Du behöver ingen säkerhet.
• Du får svar på ansökan direkt.

 

 

 

 

 

Lån solceller - återbetalningstid och besparingar

Att låna pengar till solceller ger dig möjligheter att sänka dina elkostnader och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Återbetalningstiden för ett grönt lån till solceller för en normalstor solcellsanläggning är mellan 5-8 år men kan bli längre för större eller mer komplicerade anläggningar. Dina besparingar kommer att märkas direkt efter installationen genom sänkta elkostnader. Utöver sänkta elkostnader är solceller ett effektivt sätt att höja värdet på din bostad och möjligheten att sälja solel till elbolagen ger även direkta intäkter i plånboken. Så ett solcellslån till en investering i solceller kommer löna sig på flera plan, samtidigt som du bidrar till den gröna omställningen!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din ansökan!

 

Vector 3