Solceller Malmö - Vi har förståelse för lokala väderförhållanden

Om du bor i eller omkring Malmö och överväger att installera solceller på din fastighet hjälper vi dig gärna i övergången till ren, förnybar solenergi.

Fördelarna du får när du väljer Assemblin Solar för solceller Malmö

  • Närhet till ditt projekt
  • Personlig Service
  • Förståelse för lokala förhållanden i Malmö
Fri rådgivning

Korta reaktionstider och personlig kontakt

När du behöver underhåll, reparationer eller support kring dina solpaneler i Malmötrakten finns vi nära - redo att hjälpa till. Våra korta resvägar runt Malmö och sydvästra Skåne innebär snabbare reaktionstider, vilket blir särskilt viktigt om det skulle uppstå problem med ditt solcellssystem, då kan våra tekniker snabbt vara på plats. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att bygga långvariga relationer från din första kontakt med oss. 

Installera solceller Malmö

Vi har djupgående kunskap om de lokala väderförhållandena från södra till norra Sverige och hur kustnära städer som Malmö kan påverkas extra mycket av väderförhållandena  med den direkta närheten till öppet hav. Kunskapen kring olika väderförhållanden gör att vi kan skräddarsy ditt solcellssystem för att maximalt utnyttja energirik solkraft i Malmö och södra Sverige. Vi är också väl insatta i byggnadsbestämmelserna i Malmöområdet och kommunala krav och bestämmelser. Information från kommunen gällande solceller Malmö stad finns på Malmö stads webbplats. Utifrån vår erfarenhet från tidigare projekt kan vi hjälpa till att säkerställa att ditt projekt uppfyller lokala regler för solcellsanläggningar. Vid ett kostnadsfritt besök hos dig kan vi svara på frågor kring exempelvis bygglov solceller Malmö och andra administrativa områden som kan kännas svåra att hitta svar på. Dessutom är vi bekanta med de lokala energinäten och har etablerade relationer med lokala energibolag vilket underlättar processen ytterligare. 

Hos oss kan du räkna med hög kvalité i alla steg av installationsprocessen med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Så, är du redo att ta tillvara på solenergi i Malmö och letar efter ett solcellsföretag Malmö har du kommit rätt, kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Välkommen till Assemblin Solar!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din ansökan!

 

Assemblin Solar Malmö

Vevaxelgatan 2
212 41 Malmö

Kontaktperson:
Greger Paulsson Wivéus | +46 70 833 58 27

IMG_4034